PIM

19 november 2015

PIM, Special software or just a term...

Lees meer ››

Is your catalogue price rule condition not working on Magento and are you using bundle products? The cause is in the simple products that create the bundle product.

Lees meer ››

Auto onderdelen internationaal verkopen, dat is de opdracht. De internationale magento storese maken dit mogelijk. Alle internationale domeinen zijn te beheren met 1 backend control.

Lees meer ››

Deze uitgebreide en zeer interactieve module gebruikt de Magento Bundle product functionaliteit om producten grafisch samen te stellen. De module kan kleuren van het product direct inladen met behulp van SVG technologie zodat het product geheel gepersonaliseerd kan worden door de gebruiker.

 

 

Lees meer ››

Voor de gemeente Den Haag ontwikkelden wij een app speciaal voor het recruiten van jong talent. Deze app maakt het mogelijk om te communiceren en te leren van de high potentials en heeft specifieke ondersteuning voor in app chatten.

Lees meer ››

Deze technische configurator is klassiek handwerk. Het laad variabelen en opties afhankelijk van de mogelijkheden. De gebruiker selecteert opties en doorloopt een stappenplan waardoor de klant het juiste besteld en de prijs zelf kan samenstellen.

Lees meer ››

Een bibliotheek specifiek ontwikkeld voor de automobiel industrie. Deze module wordt gekoppeld aan specifieke product eigenschappen waardoor de juiste afbeelding wordt geladen.

Lees meer ››

Hreflang Module

05 augustus 2015

Een kleine SEO module voor Magento dat Hreflang tags genereert naar andere webwinkel omgevingen om je Internationale websites hoog te laten ranken in specifieke landen zoekmachine versies.

Lees meer ››

Aanbetalen en deelbetalingen zijn gebruikelijk als het om grote aankopen gaat. Deze module biedt online klanten de kans om een normale afrekenprocedure te doorlopen en dan te kiezen voor aanbetalen als betaal methode. De klant betaal de aanbetaling waarna het restantbedrag later offline of online kan worden voldaan. Eenvoudig met een link kan de klant het restant betalen. De bestelling in Magento schiet dan direct naar voldaan.

Lees meer ››

We bouwden een speciefiek pakket software om de snelheid van Magento web winkels te verhogen. Met deze oplossing kan je langzame magento pagina's uitzwaaien. Het pakket bestaat uit twee modules en is een verbetering van de Magento Full Page Cache (FPC) Module. Door de pagina voorruit te genereren kunnen we de server pagina's laten maken voordat de gebruiker deze aanroept.

Lees meer ››