Nieuwe Magento ontwikkeling

Ben je op zoek naar een team voor de ontwikkeling van je nieuwe Magento online webwinkel? Young-dogs biedt een ervaren en gecertificeerd team van ontwikkelaars dat al meer dan 70 nieuwe Magento webwinkels heeft ontwikkeld in de afgelopen 10 jaar. We helpen je bij het opzetten van het project en nemen je stap voor stap mee naar een succesvolle online onderneming. We maken een succes van jouw e-commerce plannen door middel van het volgen van onze gestaafde ontwikkeling-strategieën en -methodes.

Al onze nieuwe Magento projecten worden ontwikkeld op Magento 2.

Wil je meer weten over de voordelen van Magento 2 voor je onderneming?

Neem contact op met een van onze experts.


Waarom Magento?

 

We houden van Magento want het is ´s werelds meest geavanceerde en flexibele Open Source Commerce Platform. Het gebruikt de modernste technieken om je webwinkel te versnellen en het biedt alle oplossingen die je nodig hebt als kleine of grote onderneming. De flexibele configuratie van Magento 2 maakt het voor ons mogelijk om de software aan te passen aan jouw ondernemingsformule en de specifieke wensen van je klant of product specificaties.

 

Young-dogs ontwikkeld Magento 2 op maat gemaakte Open Source oplossingen, zodat je je kunt blijven richten op je onderneming en wij op de e-commerce ontwikkeling. Is Magento 2 Open Source niet uitgebreid genoeg voor jouw onderneming? We helpen je door het implementeren van een van onze eigen geavanceerde Modules en oplossingen of bij de implementatie van Magento 2 versies van B2B Magento Enterprise.

Hebben we je nog niet overtuigd van het feit dat Magento 2 de oplossing is voor jouw onderneming?

Neem contact op met een Magento expert


Migratie van Magento 1 naar Magento 2

Ben je een ervaren online verkoper, en maak je gebruik van het populaire Magento 1 als backend systeem? Dan is het een idee om binnenkort je webwinkel te migreren naar Magento 2. De belangrijkste reden hiervoor is de PHP versie die wordt gebruikt door Magento 1 en de nieuwe features die worden geboden in Magento 2. 

Ontwikkelaars bij Young-dogs zijn Magento certified solution Specialists die je kunnen helpen in het migratieproces van Magento 1 naar Magento 2. Door het toepassen van een van onze bewezen strategieën, wordt je migratieproject de basis voor geweldige groei dankzij de technieken aanwezig in Magento 2.

Consulteer onze Magento Solution Specialist

Gratis consult


Magento Module ontwikkeling

Young-dogs is een bedrijf dat veel ervaring heeft met verschillende soorten producten die ieder zijn eigen speciale online verkoop oplossingen vereisen. We bieden een uitgebreid aanbod van gespecialiseerde oplossingen voor Magento 1 en Magento 2. Vind je geen oplossing voor jouw situatie? Wacht dan niet langer en contacteer ons.

Of het nu een app voor mobiel is (Magento PWA) verbonden aan je Magento store of een Offerte Module zodat je je klant gemakkelijk een op maat gemaakte offerte kan sturen. We ontwikkelen de functionaliteit die je zoekt voor je Magento 1 en Magento 2 webstore op aanvraag of we passen een van de door ons ontwikkelde modules aan aan jouw wensen.  

Als Magento Partner ontwikkelen we al onze modules op basis van de Magento standaarden. Hierdoor verzekeren we een hoog kwaliteitsniveau gedurende de ontwikkeling en worden systeemfouten vermeden. 

Magento partner


Magento Oficial certified

Kwaliteit is standaard voor Young-dogs. In al onze web-ontwikkelingen maken we gebruik van Magento standaarden. Het resultaat is daardoor, duurzame producten zelfs in de snel-ontwikkelende software zoals Magento 2. Er wordt veel tijd en energie gestoken in training en het up-to-date houden van onze Magento 2 ontwikkelingsvaardigheden, waardoor we onze klanten alleen het allerbeste kunnen bieden. 


Magento Support en onderhoud

Onze ervaren klantenservicemedewerkers voor Magento 1 en Magento 2 helpen verkopers, groothandelfirma´s, webmasters in het optimaal gebruiken van het Magento systeem. We bieden onderhoud, upgrades, beveiliging van het systeem. Heb je training nodig of wil je meer informatie over hoe de juiste regels van eCommerce toe te passen, contacteer onze klantenservice.  

Vermijd systeemfouten en houd je Magento installatie en kennis gezond, zodat het systeem goed loopt en je je klanten een vlotte webstore bied en hierdoor de verkoop optimaliseert.

Contact?

bel ons vrijblijvend op

Magento module ontwikkeling

Automatically sync between Amazon and Magento and save time!

Lees meer ››

AGB Module

15 maart 2017

Avoid hassle with German Law regulations!

Lees meer ››

Get your International Search Engine strategy right!

Lees meer ››

Would you like stars in your Google ranking?

Lees meer ››

Quotation Module

05 november 2015

One way of increasing your sales, is offering your customers a quote before they proceed with their purchase.

Lees meer ››

Aanbetalen en deelbetalingen zijn gebruikelijk als het om grote aankopen gaat. Deze module biedt online klanten de kans om een normale...

Lees meer ››

Hreflang Module

05 augustus 2015

Een kleine SEO module voor Magento dat Hreflang tags genereert naar andere webwinkel omgevingen om je Internationale websites hoog te laten ranken in...

Lees meer ››

Een bibliotheek specifiek ontwikkeld voor de automobiel industrie. Deze module wordt gekoppeld aan specifieke product eigenschappen waardoor de juiste...

Lees meer ››

Deze technische configurator is klassiek handwerk. Het laad variabelen en opties afhankelijk van de mogelijkheden. De gebruiker selecteert opties en...

Lees meer ››

Deze uitgebreide en zeer interactieve module gebruikt de Magento Bundle product functionaliteit om producten grafisch samen te stellen. De module kan...

Lees meer ››

Daag ons uit!

Een toegewijd team van online professionals

Wij weten wat nodig is online te verkopen

Ervaren

Clean coders

Gratis consult