Dus je bent een goede ontwerper maar je hebt problemen met het maken van de juiste code die flexibel en platform onafhankelijk is? Wij zijn er voor je. Young-dogs codeert ontwerpen volgende de laatste codeertrends en laten je ontwerp tot leven komen op het net.

Wij gebruiken Server side (PHP en Ajax) en browser scripts (HTML, Javascript en CSS) dat je design laten werken. Snel, betrouwbaar en toekomstbestendig. Wij veranderen je ontwerp in datgene wat jouw klant en hun gebruikers verwacht.

Ons team bestaat uit vakkundige programmeurs met veel ervaring op het gebied van CSS animatie en transform coding. Zo maken wij de ontwerpen tot een snel en licht coding die altijd snel en soepel inlaad.

Indien je een CMS systeem gekoppeld wilt hebben dan bevelen wij Typo3 aan, maar maken templates voor ieder CMS systemen als Wordpress, Drupal of Joomla.

Clean coding concept

Naast de W3C standaard zijn wij groot liefhebber van het clean coding concept. Hierbij verwijderen wij alle overbodige en omslachtige coding waar mogelijk. Geen patches en quick fixes maar een degelijke oplossing waar op kan worden voortgebouwd.

Tarief vanaf € 99.

Stuur je design

en wij brengen je online.

Enkele voorbeelden

Auto onderdelen internationaal verkopen, dat is de opdracht. De internationale magento storese maken dit mogelijk. Alle internationale domeinen zijn...

Lees meer ››

Contact?

bel ons vrijblijvend op

Daag ons uit!

Een toegewijd team van online professionals

Wij weten wat nodig is online te verkopen

Ervaren

Clean coders

Gratis consult