Gespreid betalen Magento

Aanbetalen en deelbetalingen zijn gebruikelijk als het om grote aankopen gaat. Deze module biedt online klanten de kans om een normale afrekenprocedure te doorlopen en dan te kiezen voor aanbetalen als betaal methode. De klant betaal de aanbetaling waarna het restantbedrag later offline of online kan worden voldaan. Eenvoudig met een link kan de klant het restant betalen. De bestelling in Magento schiet dan direct naar voldaan.

Aanbetalen en deelbetalingen zijn gebruikelijk als het om grote aankopen gaat. Deze module biedt online klanten de kans om een normale afrekenprocedure te doorlopen en dan te kiezen voor aanbetalen als betaal methode.

De klant betaal de aanbetaling waarna het restantbedrag later offline of online kan worden voldaan. Eenvoudig met een link kan de klant het restant betalen. De bestelling in Magento schiet dan direct naar voldaan.

Deze module is een echte verkoop verbetereaar voor e-commerce met gemiddeld hoge (€ 400+) bedragen. De aanbetalings module verbeterd online verkopen met hoge bedragen gemiddeld met 35%.

Module € 425,-
Installatie service € 150,-


Workflow module

Klant  > Plaatst product in winkelwagen
Klant  > Kiest “aanbetalen” + methode in checkout
Orderstatus   > Pending downpayment
Klant   > Voltooid betaling
Orderstatus   > processing + registratie aanbetaald bedrag
Admin  > Maakt verzending aan
Magento  > Zend restantbetaling instructies naar klant
Orderstatus  > Pending full payment
Klant    > Voltooid restantbetaling via speciale checkout
Orderstatus   > Complete